Förändringar på gång... Stockholm nästa!

En del i att leva tantriskt har för mig varit att släppa taget och kontrollen, något som jag gjort i sommar. Saker och ting blev ju ändå inte som jag tänkt mig och kan jag släppa kontrollen och tvånget att exakt veta vad som ska hända, kan jag också släppa in det som är bortom det jag kan räkna ut själv, det gäller i intima möten likaväl som i livet i stort. Transformationen är igång.

I mina behandlingar har jag också känt av vad det kan innebära för mottagaren när jag släpper kontrollen, det har blivit upplevelser långt bortom det som jag tidigare upplevt, de som varit hos mig flera gånger vittnar alla om att det är en klar skillnad, de kommer åt helt nya nivåer i sig själva, nivåer som de inte trodde var möjligt att nå.

Jag har länge drömt om och önskat att få göra det jag älskar mer, därför kommer att flytta till Stockholm efter jul.  Tyvärr står mitt behandlingsrum i Skåne förvånande tomt, medan jag ständigt är fullbokad i Stockholm. Efter en separation  i somras, kände jag mig fri att flytta vart jag ville, så varför inte flytta till Stockholm, för att vara mer tillgänglig för alla som vill boka mig där.  Grattis till dig som vill njuta mer, upptäcka mer av dig, få kontakt med din kropp och sexualitet på ett tantriskt sätt. Grattis också till dig som vill utforska vad tantra och tantramassage är tillsammans med mig efter jul ökar möjligheterna i Stockholm