Livet är magiskt just nu!

I slutet av september var jag i Stockholm igen, det var första gången efter det att jag hade bestämt mig att verkligen flytta dit.  Känslan var helt annorlunda,  det var som om allt var ännu mer på något sätt. Lättare, roligare, enklare! De som besökte mig kunde alla bekräfta att det hade hänt någonting. De kände också mer, en del fick kontakt med sin kropp på helt nya sätt, på en nivå som de aldrig upplevt innan. För egen del upplevde jag att hur mycket jag än jobbade, blev jag inte trött. det var som om det motstånd -  mot att flytta till Stockholm - nu var borta och då blev allt så enkelt. Kan se att jag nu skapat det liv i lätthet med njutning på flera plan, som jag under hela våren skrivit om.

Mina dagar är fyllda med en massa aktiviteter. Hemma sorterar jag bort allt det som jag inte vill packa upp på nästa ställe. Det innebär att en hel del kläder och böcker byter ägare. Gamla anteckningar har flutit upp och där kunde jag konstatera att jag varit i fyra år på Havregatan. Har tänkt länge att jag skulle vilja byta behandlingsrum, men det har inte funnits på kartan att ens orka hitta något nytt. Men nu är det dags, dagarna i november finns det möjlighet att komma å testa tantramassage eller tantraterapi tillsammans med mig i en annan lokal vid St. Eriksplan. Boka nu!

För dig som redan nästa vecka vill besöka mig finns jag i Hässleholm alla ons-fre,  till och med siste november, utom de dagar jag har tantrakurs eller är i Stockholm. Det finns fortfarande möjlighet att köpa Håll glöden levande med tantrasex. ( du kan bl.a. läsa om -medvetenhet i könsorganen, - mjukt inträngande, - djupt inträngande, - för tidig utlösning, erektion och impotens) Den kostar 250 kr, vill du att jag skickar? då tillkommer 45kr.  Maila mig!

FRÅGA: Om du fick möjlighet att få rabatt vid förskottsbetalning, skulle det vara ett alternativ för dig? Maila mig ditt svar!