Frågor & Svar

Fråga:  Jag skulle vilja prova en kortare behandling på typ en timme, går det?
Svar: Javisst du kan prova en behandling på 60 min för 1500kr bara för att se om en längre behandling kan vara något för dig. Jag fokuserar på beröringen och du på att slappna av och andas långa djupa andetag så mycket det går. Jag berör dig långsamt över hela kroppen med mina händer, först utan och sen med varm ekologisk coccosolja. Om du vill ha mer tid, kan du i mån av utrymme ( om ingen bokat efter dig) köpa till det.

Pris: 500kr/ 30 min
Boka Tantramassage eller Helkroppsberöring med tantrafokus i Hässleholm eller Stockholm

Fråga: Vad kan jag göra när jag kommer för fort?  
Svar:  Mitt snabba tips för att avhjälpa för tidig utlösning är att andas och slappna av... vilket jag vet är lättare sagt än gjort... Det bästa tipset är om du kan boka en tid med mig på plats i Hässleholm eller Stockholm, då lär jag dig de bästa tipsen och du får konkret praktisera med hjälp av min guidning hur du kan andas och slappna av... Näst bäst är om du pratar med mig på telefon, du kan boka en telefontid eller ringa betalnumret 0939-1147004 (22.90 kr/min)... näst bäst därför att det kan vara svårt att förstå vad jag menar utan att vi träffas. Du väljer!!

Fråga: Jag undrar om man kan prata helt öppet och kravlöst på ditt telnr: 09391147004. Jag har en sexuell fantasi som jag behöver prata med någon om,men tycker det är lite pinsamt!
Svar:  Det är just det som är meningen med det numret att man ska kunna prata helt fritt utan att riskera att bli dömd eller kritiserad för att man tycker att ens fantasi är pinsam. Jag svarar när jag kan prata, det vill säga, aldrig när jag är bland folk. På tider när jag inte kan svara stänger jag av telefonen, så du behöver aldrig känna att du ringer olämpligt. Ringer du dagtid och inte kommer fram, ring igen lite senare typ 20-40 min, ibland hör jag inte att det ringer. Säkrast 10-22 vardagar.

Fråga: Har du någon bok som du rekommenderar om jag vill läsa på lite innan jag bokar tid hos dig?
Svar: Håll glöden levande med tantrasex är en bok jag själv inspireras av i allt jag gör och som jag också rekommenderar som en bra första bok. Den kan vara svår att få tag på, men har du tur har jag något ex kvar som du kan köpa av mig. 

Fråga: Vad händer första gången jag bokar tid hos dig?

Svar: Första gången inleder vi med ett samtal, där du får berätta om dig, din tantriska resa och hur du vill komma vidare. Jag lyssna och känner av vad din kropp behöver, det är oftast inte det som du tänker och tror att det är. Jag använder mig av en mängd olika tekniker som tillsammans med dig öppnar upp din kropp för mer njutning. Det kan vara olika andningstekniker, beröring, rensning av blockeringar.


Fråga: Hur många gånger rekommenderar du att jag ska boka tid?

Svar: Jag rekommenderar dig att boka in för minst tre sessioner. Du kan välja på att komma för ett samtal på 60 min första gången och efter det boka för en längre session eller komma på 180 min första gången och därefter boka tid för en kortare möte.


Fråga: Har du några etiska regler du följer?
Svar: Dessa etiska regler följer jag

Sekretess: Jag har som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut har jag full respekt för det som klienten behöver tala om och låter det som sagts stanna inom rummets fyra väggar. Som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut förbinder jag mig att inte under några omständigheter förmedla konfidentiell information om klienten till andra parter om inte klienten uttryckligen ger skriftligt tillstånd.
Klädsel: Jag som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut förblir alltid påklädd under beröring av klienten. En behandling sker alltid påklädd.

Behandling/Beröring: All kontakt är enkelriktad- det är jag som terapeut berör klienten och aldrig tvärtom.Vid oljemassagen används ekologisk luktfri coccosolja.

Respekt: Som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut respekterar jag alltid klientens gränser. Jag ber om tillåtelse att röra och sluta röra när klienten begär det. Som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut inleder jag aldrig en sexuella relation med en klient.

Integritet: Som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut är jag medveten om den makt jag har i rollen som vårdgivare och använder inte denna makt för att sexuellt utnyttja någon. Personer under 18 år erbjuds inte behandling. Jag ger aldrig behandlingar till människor som är påverkade av alkohol eller droger.

Egna gränser: Som Sexsibilitycoach och Tantraterapeut har jag tydliga egna gränser som jag uttrycker om behov finns. Jag är gärna personlig men aldrig privat. Jag är i god kontakt med vad jag tillåter och inte tillåter och har nära till mitt nej. Jag är noga med att vara professionell i allt jag gör och att kunna stå upp för det viktiga arbete jag gör i alla sammanhang. För mig är det viktigt att skilja på arbete och fritid och därför umgås jag inte med mina klienter på min fritid.


Fråga: Varför ska man som man vara multiorgasmisk?

Svar: Varför ska man köra Volvo när man har en Porsche i garaget? Självklart är det inget man varken ska eller måste... Men om man kan få häftigare upplevelser genom små enkla knep, varför ska man då avstå?


Fråga: Jag vill uppleva en inre orgasm eller andningsorgasm, hur gör jag?

Svar: Genom att andas medvetet och långt ner i kroppen, bygger du upp energin i kroppen. Ett annat bra sätt är att andas genom de sju chakrona och på det sättet bygga upp energin. Har du problem med detta, eller om det gör ont i kroppen, rekommenderas frigörande andning för att rensa bort blockeringar som hindrar dig från ett fritt flöde av energi i kroppen. Eller boka tid för en session så guidar jag dig genom det som hindrar dig.


Fråga: Jag har ett problem som helt enkelt förstör sexlivet som jag ser det! tex när man var yngre, ja då gick det på tok för fort för en! men nu när man blivit äldre, så är det snarare tvärtom, har svårt att bli riktigt kåt! allt tar mycket längre tid, går inte igång på varken porrfilm eller sådant som väckte lusten tidigare, en enkel fråga, hur gör man för att känna mer lust och kåthet? tacksam för ett tips!

Svar: Om man bortser från allt fysiskt, som hormoner och ålderskrämpor, som man inte direkt kan styra, Kan utebliven lust bero på stress, då menar jag inte bara "vanlig" livstress som pengar, relationer och hälsa, utan stress kring förväntningar på hur man vill att det ska vara. Kroppen kan behöva återhämta sig mer än när man var yngre, det kan yttra sig i att lust och kåthet avtar tillfälligt.
Ett tips är att använda dig av de viktigaste tantranycklarna, de hjälper dig att komma i kontakt med din kropp igen och väcka den till nu lust och njutning. Ta hand om dig själv och din kropp.