Änglameditation

Längtar du vila och harmoni? Avslappnande känsla i kroppen? Möte med guider/ skyddsängel/ ärkeängel/ drake?

Jag guidar dig djupt ner i dig själv, in i vackra landskap till berörande möten med de änglar, guider eller andra väsen som vill kommunicera med dig. Ta till dig deras budskap och låt dig föras bort på upplyftande och avslappnande resor.
Efteråt känner du dig balanserad och fylld med energi och bär med dig en gåva och ett budskap som hjälper dig i din vardag.

Jag spelar in meditationen och skickar den till dig i en ljudfil. Du slipper anteckna eller komma ihåg, bara slappna av och följa med. Tänd gärna ett ljus och ta en kristall i handen innan vi börjar.

Enklast bokar du mig på Boka direkt!
Våren 2019 utbildade jag mig till Änglameditationledare, hos Maria Nylow, det var en stark och kraftfull utbildning med många berörande möten med olika slags änglar, ärkeänglar och drakar.

Jag har alltid haft en stark intuition och känt på mig saker, bara vetat hur det ska vara. Min väg har varit ljusarbetarens hela livet, med allt vad det innebär med berg och dalar. Jag bjuder in dig som vill gå djupare på din resa och upptäcka mer av dig