Helhetsterapi

Ibland känns det som om man inte kommer någon vart att man har en eller flera blockeringar i kroppen, något som skaver och som hindrar en från att flöda fullt ut, då är det bra att det finns olika metoder för att lösa upp det som hindrar en från att vara sig själv fullt ut. Helhetsterapi är en metod som jag använder mig av och som är mycket effektiv för dig som känner att du har fastnat och behöver komma vidare med olika saker i livet. 

Denna metod passar bra för dig som vill få tummarna loss och göra något åt din situation, som tänker mycket, som har smärta i kroppen, som vill komma  ur en relation, ett jobb som du inte trivs med eller en bostad som du vill flytta ifrån. Självfallet fungerar det också för dig som inte har något av ovanstående besvär, kanske du bara vill rensa igenom ditt system i största allmänhet.

Att tänka på: För mesta möjliga utbyte av behandlingen ta god tid på dig, så du slipper stressa för att komma i tid.

Så här går det till: Vi börjar med ett samtal, därefter får du lägga dig på behandlingsbänken och jag packar in dig i filtar så att du ligger varmt och kan slappna av. Du blundar och tar ett par djupa andetag. Det kan hända att du somnar och det är helt OK, då är det det som du behöver...
Så här känns det efteråt: Du kan känna dig lättad, lättare eller lätt, lite beroende på vad ditt problem handlade om. Ofta känner man sig också djupt avslappnad, speciellt som du somnade en stund under behandlingen.
Tidsåtgång
: 1-1,5 tim
Det är perfekt att kombinera denna metod med tantraterapi, helkroppsberöring, tantramassage eller sexsibilitycoachning, säg till när du bokar så fixar vi det. 
Betalning sker med kort eller Swish nr 123 618 5748
Prisuppgift och tider hittar du på boka direkt
Läs också under Frågor och svar, har du en fråga du inte hittar svaret på där, skriv gärna till mig, jag svarar inom någon timme. Vill du hellre ringa, hittar du mina mobilnummer här nedan.