Sexsibilitycoachning

Sexsibilitcoaching är en form av rådgivning som har den nya sexualitetens perspektiv, där allt är tillåtet och utgår ifrån din inneboende potential. Vi har alla svaren inom oss, men ibland behöver man hjälp med att se och upptäcka detta.


Denna behandling är för dig som behöver någon att prata med, som har ett bekymmer/ fantasi som kan vara värdefullt att samtala om med en person som inte känner dig. Du kan boka en tid för att träffa mig fysiskt, boka en telefontid eller ringa helt anonymt på  0939-1147004 (22.90 kr/min)
Betalning sker med kort eller Swish nr 123 618 5748
Som Sexsibilitycoach har jag gått en utbildning på tolv moduler under ett helt år. Under utbildningen som till största delen är upplevelsebaserad har jag släppt på många av mina egna blockeringar och hämningar kring sex och närhet. Jag vet hur man gör för att känna sig mer levande, hur man får ett fantastiskt sex- och kärleksliv och jag kan coacha dig till att också hitta dit. Jag har lärt mig att våga vara nära mig själv, livet och andra och som på så sätt kan jag skapa ett tryggt rum för dig som klient. Ett rum där du kan känna att det är tillåtet att vara du är och känna det du känner. På så sätt kan du börja njuta mer, våga vara nära och känna dig mer levande.
Vad gör man på Sexsibilitycoching?
Jag utgår från dina förutsättningar och där du är i din process. Så vad vi gör beror på vad du önskar ha stöd med. Allt är i första hand upplevelsebaserat och i många övningar använder vi oss av andning, ljud och rörelse för att kunna släppa på hämningar och blockeringar. Jag använder mig av beröring och olika övningar där alla sinnena får vara med. Vi använder ofta övningar inspirerade från Tantrisk och Taoistisk sexualitet. Enkla övningar som steg för steg gör att du får bättre kroppskännedom, hela (läka) din skuld och skam, öka din förmåga att bli mer närvarande, tillåta dig att njuta, öppna ditt hjärta och våga vara nära dig själv och andra. En del av tiden går också till att samtala och få dela sina upplevelser och det är självklart tystnadsplikt som råder. Det är inte frågan om terapi där du medvetet går tillbaka till traumatiska upplevelser. När du stannar upp, andas mer och är mer i nuet kommer känslor ofta upp, som då accepteras, bejakas, omfamnas och på så sätt helas.
Vad kan du förvänta dig av en Sexsibilitycoaching?
Syftet med sessionerna är att bli mer närvarande, öka din kännedom om kroppen och din tillit till dig själv och andra. Att kunna njuta av sex och närhet har mer att göra med vad som händer i ditt inre, än vad du gör i det yttre. Utan kontakten med ditt inre kan till synes fantasieggande utmanande sexuella möten lämna en tomhet och saknad efter sig som ingen mår bra av.

Tidsåtgång: 1, 1,5, 2, 2.5 eller 3 tim

Betalning sker med kort eller Swish nr 123 618 5748

Prisuppgift och tider hittar du på Boka direkt!

Feedback: Tacksam för att få dela min hemlighet som jag inte kunnat dela med någon annan innan. så skönt att släppa det ifrån mig och inse att det inte var så hemskt som jag trodde /Marika

Läs också under Frågor och svar, har du en fråga du inte hittar svaret på där, skriv gärna till mig, jag svarar inom någon timme. Vill du hellre ringa, hittar du mina mobilnummer här nedan.