Tantramassage är en långsam sinnlig beröring i form av strykningar, som får dig att slappna av och njuta på en nivå som du inte trodde var möjligt. Du kan själv påverka din upplevelse med att att andas medvetet, jag lär dig hur.
Att tänka på: Denna form av tantramassage passar bäst för dig som är bekant med tantra som begrepp och förstår att en erotisk massage är något annat. Har du sexuella fantasier du vill uppleva ber jag dig söka vidare. Under beröringen är du så avklädd som du är bekväm med och jag är alltid påklädd. Det är jag som ger och det är du som tar emot, allt fokus är på dig och din upplevelse.
Det här är för dig som:  har tappat kontakten med din kropp och din sexualitet, har stressat alldeles för mycket och behöver varva ner och slappna av bortom det du trodde var möjligt, vill utveckla din sexualitet, vill veta om hur du kan njuta mer

Så här går det till:  Vi börjar och slutar alltid med samtal. En tantrisk cermoni för fokusering ingår, därefter lägger du dig på mage på bänken och jag använder mig av olika saker som sidentyger, fjädrar,  tryck med mina händer, tyngd av min kropp, även ridpiska om du är nyfiken på det,  m.m. allt för att du ska få så många nya förnimmelser och sensationer som möjligt i din kropp. Dessa sensationer tillsammans med de tekniker som jag lär dig sätter igång energier i din kropp. För många kan detta kännas sexuellt, men så är det inte för alla. En del får erektion andra inte och det är helt OK. Jag lär dig tekniker för att kunna slappna av och njuta än mer.
Målet med behandlingen:  att genom olika sensationer väcka kroppen.

Så här känns det efteråt: Du känner dig energipåfylld, men ändå avslappnad. Bra om du är ledig efteråt, så effekten sitter i så länge som möjligt

Tidsåtgång: 2.5-3 tim

Betalning sker med kort eller Swish nr 123 618 5748

Prisuppgift och tider hittar du på Boka direkt!

Råd och tips för dig som ska välja en tantramassör!

OBSERVERA! Detta är en tantrisk massage med den nya sexualitetens perspektiv, i en sådan ingår aldrig Happy Ends, var vänlig att respektera det och gå till någon annan om det är viktigt för dig!