Tantraterapi

Tantraterapi är en kombination av sexsibilitycoaching och tantramassage. För dig som som är ny och vill prova dig fram är detta en bra behandling att börja med. 

Denna behandling passar dig som är ny, har tappat kontakten med din sexualitet, stressat mycket, fastnat i prestation, är nyfiken och/eller har problem av något slag. 

 

Att tänka på: För mesta möjliga utbyte av behandlingen ta god tid på dig, så du slipper stressa för att komma i tid.

Så här går det till: Vi börjar med ett sexsibilitycoachsamtal och jag lär dig hur du med andningens hjälp kan förhöja din upplevelse, efter samtalet gör vi en tantrisk ceremoni. Därefter får du lägga dig på mage på behandlingsbänken. ( du är så avklädd som du är bekväm med) Tantramassagen tar cirka 60 min på baksidan av kroppen och avslutas med varm olja, därefter blir det beröring på framsidan. Behandlingen avslutas med samtal.

Målet med behandlingen är att genom samtal, tantriska ritualer och medveten beröring, återställa en avslappnad och naturlig relation till kropp, sexualitet och intimitet. 

Så här känns det efteråt: Du  känner dig full med energi men ändå skönt avslappnad. Bra om du har resten av dagen fri och kan åka hem och bara ta det lugn. Vill du att effekten ska hålla i länge, fortsätt att ta det lugnt så länge du kan och använd de tips du fick under behandlingen. 

Tidsåtgång: 2,5 - 3 tim
Betalning sker med kort eller Swish nr 123 618 5748

Prisuppgift och bokning på boka direkt

Feedback: Tusen tack för kunskapen om att utlösning inte är den optimala njutningen. Efter dessa behandlingar med dig har jag fått upp ögonen för en njutning bortom det jag trodde var möjligt. Intressant att upptäcka att jag för varje gång, kommer djupare ner i avslappning, men också når nya nivåer av njutning, om och om igen. /Johan
läs mer feedback här

OBSERVERA! Detta är en tantrisk massage med den nya sexualitetens perspektiv, i en sådan ingår aldrig happy ending, var vänlig att respektera det och gå till någon annan om det är viktigt för dig!

Läs också under Frågor och svar, har du en fråga du inte hittar svaret på där, skriv gärna till mig, jag svarar inom någon timme. Vill du hellre ringa, hittar du mina mobilnummer här nedan.