Tantraworkshops

Nyfikna på tantra? Denna workshop är för dig och dina vänner som vill utforska vad tantra skulle kunna vara för er. Jag kommer till er och håller en miniworkshop på två timmar om tantra i ditt vardags rum. Alla övningar är påklädda! Alla kan vara med oavsett relationsstatus och könstillhörighet.

 

Workshopen är för dig som är nyfiken på tantra, men som tycker det känns obekvämt att gå på kurs med en massa främlingar och hellre vill kombinera ett skönt häng med vänner i hemmiljö, med en intressant prova på workshop i tantra.  Exempel på övningar, andas, känna in kroppen och släppa på alla spänningar, mötas, beröring m.m. Vi går även igenom viktiga verktyg/nycklar som du får fri tillgång till efter workshopen.

Jag anpassar innehåll enligt era önskemål och antal deltagare. Innan vi ses, stämmer jag av innehåll och upplägg med en kontaktperson, så allt blir enligt era önskemål. Workshopen innehåller en del teori men mest praktiska övningar som görs enskilt eller med någon/ några andra i sällskapet. Alla övningar är påklädda.

Maila eller ring mig för kontakt och mer information. 

Körersättning 20kr/mil tillkommer på platser utanför SLs område. Bor du i Skåne, hör av dig för specialpris.

Pris:
8-15 st - 300kr/person
16-20 st - 250kr/ person
21-30 st - 150kr/ person

Betalning sker genom swish på företagsnummer 1236185748 
500kr i bokningsavgift, senast en vecka efter bokningen, som inte betalas tillbaka vid avbokning. Resterande belopp en vecka innan bokat datum.